TABLOURILE AVOCAȚILOR DIN BAROUL IAȘI

Publicăm Tabloul avocaților stagiari și Tabloul avocaților definitivi din Baroul Iași, actualizate în luna aprilie 2019.

 

TABLOUL AVOCAȚILOR STAGIARI 

 

TABLOUL AVOCAȚILOR DEFINITIVI 

 

* În situația descoperirii unor erori materiale strecurate în cuprinsul tablourilor, adresăm colegilor...

Detalii

CONVOCATOR ADUNAREA GENERALĂ A FILIALEI CASEI DE ASIGURĂRI A AVOCAȚILOR IAȘI

Publicăm Convocatorul privind Adunarea generală a Filialei Casei de Asigurări a Avocaților Iași, adunare ce va avea loc la data de 7 mai 2019, începând cu ora 14.00, la Teatrul ”Luceafărul”, în același timp cu Adunarea generală a avocaților din Baroul Iași.

Detalii

INVITAȚIE DE PARTICIPARE LA SESIUNEA DE FORMARE ORGANIZATĂ ÎN CADRUL PROIECTULUI ”JUST ACCES”

Publicăm Invitația de participare la sesiunea de formare organizată în cadrul proiectului ”Program de  educație și asistență juridică pentru îmbunătățirea accesului cetățenilor la justiție – JUST ACCESS”, eveniment care va avea loc la data de 27 martie 2019, la Hotel ”Ramada din mun. Iași.

...

Detalii

CONVOCATOR ADUNAREA GENERALĂ A AVOCAȚILOR

Publicăm Convocatorul Adunării generale a avocaților din Baroul Iași, adunare care va avea loc la Teatrul ”Luceafărul la data de 7 mai 2019, ora 14.00.

Detalii

REGULAMENTUL PENTRU ORGANIZAREA ALEGERILOR ORGANELOR BAROULUI IASI

Publicăm Hotărârea nr. 2/07.03.2019 a Consiliului Baroului Iași privind adoptarea Regulamentului pentru organizarea alegerilor organelor baroului.

Detalii

DISTRIBUIRE LICENȚE LEGISLATIVE

UPDATE 2019 - Aducem la cunoștința avocaților din Baroul Iași că oferta de licențe legislative este în continuare valabilă. Colegii interesați sunt...

Detalii

NOTĂ DE INFORMARE A AVOCAȚILOR PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Începând cu 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentului General privind Protecția Datelor (în continuare Regulamentul) nr. (UE) 2016/679 cu...

Detalii

PLATA TAXELOR SI CONTRIBUTIILOR PROFESIONALE PRIN TRANSFER BANCAR

Avocații care doresc să achite taxele și contribuțiile profesionale prin transfer bancar (la ghișeu sau e-banking) au la dispoziție următoarele...

Detalii