CONVOCATOR ADUNAREA GENERALĂ A FILIALEI CASEI DE ASIGURĂRI A AVOCAȚILOR IAȘI

Publicăm Convocatorul privind Adunarea generală a Filialei Casei de Asigurări a Avocaților Iași, adunare ce va avea loc la data de 7 mai 2019, începând cu ora 14.00, la Teatrul ”Luceafărul”, în același timp cu Adunarea generală a avocaților din Baroul Iași.

Detalii

INVITAȚIE DE PARTICIPARE LA SESIUNEA DE FORMARE ORGANIZATĂ ÎN CADRUL PROIECTULUI ”JUST ACCES”

Publicăm Invitația de participare la sesiunea de formare organizată în cadrul proiectului ”Program de  educație și asistență juridică pentru îmbunătățirea accesului cetățenilor la justiție – JUST ACCESS”, eveniment care va avea loc la data de 27 martie 2019, la Hotel ”Ramada din mun. Iași.

...

Detalii

CONVOCATOR ADUNAREA GENERALĂ A AVOCAȚILOR

Publicăm Convocatorul Adunării generale a avocaților din Baroul Iași, adunare care va avea loc la Teatrul ”Luceafărul la data de 7 mai 2019, ora 14.00.

Detalii

REGULAMENTUL PENTRU ORGANIZAREA ALEGERILOR ORGANELOR BAROULUI IASI

Publicăm Hotărârea nr. 2/07.03.2019 a Consiliului Baroului Iași privind adoptarea Regulamentului pentru organizarea alegerilor organelor baroului.

Detalii

ȘEDINȚA CONSILIULUI BAROULUI IAȘI DIN 7 MARTIE 2019

Prin Decizia nr. 46/D/II/5 martie 2019 a Decanului Baroului Iași, a fost convocat Consiliul Baroului Iaşi pentru ziua de joi, 7 martie 2019, ora 14.30, în Sala "Carmen Bernic". Ședința a fost prezidată de către Decanul Baroului Iași, dl. av. dr. Marius Sebastian Striblea. Din totalul de 13 membri ai...

Detalii

NOTĂ DE INFORMARE A AVOCAȚILOR PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Începând cu 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentului General privind Protecția Datelor (în continuare Regulamentul) nr. (UE) 2016/679 cu...

Detalii