Warning: DOMDocument::loadXML(): Start tag expected, '<' not found in Entity, line: 1 in /home/rbar1001/public_html/wp-content/plugins/premium-seo-pack/modules/title_meta_format/init.social.php on line 475

Sala de Consiliu “Carmen Bernic”

carmen_bernic_960_400 Sala de Consiliu "Carmen Bernic" Sala de Consiliu "Carmen Bernic" carmen bernic 960 400

Conducerea Baroului Iași anunță că a luat decizia de a onora amintirea doamnei avocat Carmen Bernic, care a părăsit această lume în octombrie 2012, în urma unei lungi suferințe. Astfel, la propunerea Decanului, domnul avocat Marius Sebastian Striblea, reprezentanții instituției au hotărât de comun acord că sala de consiliu din cadrul Baroului Iași va fi denumită „Carmen Bernic“.

Doamna Bernic a fost un excelent avocat, un profesionist desăvârșit. De asemenea, Carmen Bernic a dat mereu dovadă de înțelegere, compasiune, calități demne de un administrator și coordonator al activității instituției.

Doamna Bernic a fost aleasă decan al Baroului Iași în iunie 2007, funcție pe care a exercitat-o până la începutul anului 2010. De asemenea, dumneaei a fost judecător, dar și un adevărat formator de caractere, din postul de profesor al Universităților „Petre Andrei“ și „Mihail Kogălniceanu“.

Considerăm astfel că această decizie a conducerii instituției reprezintă un normal gest de apreciere pentru cea care a fost Carmen Bernic.

Decanul Baroului Iași, avocat Marius Sebastian STRIBLEA

Data: 24.03.2013