INVITAȚIE DE PARTICIPARE LA SESIUNEA DE FORMARE ORGANIZATĂ ÎN CADRUL PROIECTULUI ”JUST ACCES”

Publicăm Invitația de participare la sesiunea de formare organizată în cadrul proiectului ”Program de  educație și asistență juridică pentru îmbunătățirea accesului cetățenilor la justiție – JUST ACCESS”, eveniment care va avea loc la data de 27 martie 2019, la Hotel ”Ramada din mun. Iași.

 

Sesiunea de formare va acoperi în principal următoarele teme:

– tratarea reglementarilor privitoare sau cu incidenta în facilitarea accesului la justiție a cetățenilor, inclusiv grupuri vulnerabile, din perspectiva noilor coduri (Noul Cod Civil, Noul Cod de Procedura Civila/ Noul Cod Penal, Noul Cod de procedura Penala);

– analiza acestor modificări din perspectiva jurisprudențială;

– ajutorul public judiciar și asistența judiciară în materie penală – standarde de calitate și importanţa acestora din perspectiva accesului la justiţie.

 

Participarea este gratuită. Înscrierile se fac la secretariatul Baroului Iași, în limita maximă a 28 de locuri. Vor avea prioritate avocații înscriși în registrul de asistență judiciară.

 

Avocaților care participă la conferință le vor fi recunoscute, la cerere, 8 ore de pregătire profesională continuă.

 

Pentru înscrieri și eventuale informații suplimentare vă rugăm să contactați secretariatul Baroului Iași. Persoană de contact dna Pavel Rodica, telefon: 0746943260, email: barouavocati@upcmail.ro.

 

 

NOTĂ DE INFORMARE A AVOCAȚILOR PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Începând cu 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentului General privind Protecția Datelor (în continuare Regulamentul) nr. (UE) 2016/679 cu...

Detalii